/Files/images/bjd/da4adc58.gif

Життя дається людині тільки раз. Щоб прожити гідно і щасливо, треба його зберегти. А одним із головних завдань дошкільного навчального закладу є підготовка дитини до майбутнього життя, до зустрічі з різними ситуаціями. Тому з метою попередження надзвичайних ситуацій, загострення уваги на необхідності дотримання основ безпеки життєдіяльності з 03 по 07 листопада у ДНЗ №7 був проведений «Тиждень знань безпеки життєдіяльності». Безпека – це не просто сума засвоєних дітьми знань, а вміння правильно поводитися в різних ситуаціях. Для дошкільнят ці перші знання про безпеку можуть стати надійним фундаментом, на якому повинен будуватися світогляд їх особистості, основні знання та навички.

/Files/images/bjd/IMG_2901.JPG

/Files/images/bjd/IMG_2713.JPG

Педагоги усіх вікових груп протягом тижня проводили тематичні заняття із залученням дітей до різних форм роботи : сюжетно-рольові ігри, бесіди (індивідуальні, групові та колективні), екскурсії, конкурси, читання художньої літератури, пошуково-дослідницька діяльність, моделювання ситуацій та їх розв’язання, театралізована діяльність.

/Files/images/bjd/IMG_2729.JPG

/Files/images/bjd/IMG_2749.JPG

Приємно, що більшість дітей засвоїли основні правила поведінки у надзвичайних ситуаціях та наслідки зневажливого, легковажного ставлення до своєї безпеки. Усі старші дошкільники знають номери телефонів пожежної частини (101), міліції (102), швидкої допомоги (103), вміють користуватися ними у випадку необхідності.

/Files/images/bjd/IMG_2717.JPG

/Files/images/bjd/IMG_2724.JPGБатьки та педагоги прагнуть забезпечити своїм дітям щасливе дитинство. Щасливе – означає безтурботне, цікаве, радісне, але найголовніше – безпечне. Тому найважливішою умовою безпеки малят є прищеплення їм з самого раннього віку необхідних знань про безпечну поведінку.

/Files/images/bjd/IMG_2758.JPG

/Files/images/bjd/IMG_2743.JPG

/Files/images/bjd/IMG_2742.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi