День працівника дошкільної освіти


Організатор :


Дата початку: 27.09


Час початку: 08:00


Місце проведення заходу: ДНЗ №7


Опис :

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці закладаються основи майбутньої особистості та здоров`я. Знання та вміння, набуті в дитинстві, – це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті. Саме тому триває постійний пошук шляхів творчого зростання дітей в дошкільних навчальних закладах міста. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості педагога, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів хлопчики та дівчатка пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.
День дошкільника – це день особливої уваги до тих, хто виховує і кого виховують в дитячих садках. Адже дуже важливо, як, а найголовніше, ким і в яких умовах закладається фундамент майбутньої особистості. Цей день об’єднує практиків, науковців, батьків і дітей, переконує у пріоритетності дошкілля.
День дошкільника – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості. За словами В.О.Сухомлинського «Виховання в широкому розумінні – це багатогранний процес постійного духовного збагачення й оновлення і тих, кого виховують, і тих, хто виховує».

/Files/images/50.gif

Шановні працівники «Кобзарика» Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені посмішками. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного малюка.
Щира подяка всім працівникам дошкільного навчального закладу №7 за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей

/Files/images/51.gif

Із Днем Дошкільника вітаєм нині

Усіх, хто світлом простеляє путь,

Для кого головне в житті – ДИТИНА,

Її освіта і духовна суть.

Хто до дітей приходить не на службу –

На добру зустріч з нашим майбуттям,

Хто їм несе щодня любов і дружбу

І просто віддає своє життя.

Прийміть від нас вітання щирі

Всі педагоги дитсадків!

Нехай душа і розум будуть в мирі

І все складається у вас в житті.

Нехай дарують радість вихованці

І мудрість вашу далі понесуть,

І серед них нехай зростуть обранці,

Щоб світлом простеляти людям путь

з повагою адміністрація та профспілковий комітет ДНЗ №7