Сюрпризи осені

2015-11-09

/Files/images/osn_2015/IMG_5127.JPG Осінь дарує нам щедрий урожай, фарбує все навколо у яскраві кольори. То ллється з неба рясним дощиком, то посилає теплі сонячні дні.


Завітала золота осінь
і у дошкільний навчальний заклад №7 «Кобзарик». Дошкільнята з радістю зустрічали її піснями, танцями. Усі дітки із задоволенням розповідали вірші, прославляючи осінь за її красу та щедрість, грали різноманітні ігри. Хлопчики та дівчатка мали змогу проявити свої здібності у театралізованій діяльності. Вони перевтілювалися у звірят (лисичку, вовка, ведмедя, зайчика, білочку) , овочів (квасолю, буряка, моркву, картоплю, огірка, помідора, цибулю, часника), грибочків. Гарний музичний супровід та яскраві костюми зробили свята по справжньому казковими і неповторними.
/Files/images/osn_2015/IMG_5127.JPG

/Files/images/osn_2015/IMG_5268.JPG

Прийшла до дітейі сама винуватиця свята - щедра пані Осінь, почастувала всіх своїми дарами - смачними яблучками.

/Files/images/osn_2015/IMG_4903.JPG


Також під час проведення
свят усі присутні мали можливість оглянути виставку осінніх композицій «Сюрпризи осені». Батьки та вихованці усіх груп представили свої творчі доробки. Було дуже багато цікавих робіт з різноманітних овочів і фруктів, природного
матеріалу тощо. Висловлюємо щиру вдячність батькам та дошкільнятам за креативність, оригінальність, нестандартний підхід.

/Files/images/osn_2015/IMG_5013.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi