«Сонечко» поселилося у «Кобзарику»

2015-10-01

/Files/images/sonechko/IMG_4487.JPG відео відкриття групи
Проблема влаштування дитини в дошкільний навчальний заклад була і залишається актуальною. 1 жовтня відбулася подія, яку з нетерпінням чекали малі нововолинці та їх батьки, адже дошкільний навчальний заклад №7 «Кобзарик» радо прийняв у свою дружню сім’ю нову групу з милозвучною назвою «Сонечко». Відкриття додаткової дванадцятої групи дало можливість малюкам відвідувати садок, а батькам спокійно працювати.
На святкування до дошкільнят завітали міський голова Віктор Борисович Сапожніков, начальник управління освіти Микола Павлович Остапюк, інспектор з дошкільного виховання Світлана Олексіївна Грицюк, директор ТзОВ «БРВ-Україна» Гоцка Олександр Іванович. Згідно українських традицій шанованих гостей діти зустрічали хлібом-сіллю.
В.Б. Сапожніков зазначив, що у такий складний для країни час, на відкриття групи були виділені значні кошти з міського бюджету, з 01.09.2015 року подовжився режим роботи дошкільних навчальних закладів. Міський очільник пообіцяв і надалі сприяти у розширенні мережі груп у дошкільних навчальних закладах. М.П. Остапюк привітав усіх присутніх з відкриттям групи, а трудовий колектив ДНЗ №7 – з днем працівників освіти. О.І. Гоцка пригадав, як 20 років тому теж привів у цей садок свою донечку, тому дуже радий, що має змогу допомагати дітям. Побажав дошкільнятам зростати здоровими, сильними, щасливими. Завідувач ДНЗ №7 Свириденко Ніна Михайлівна від імені колективу подякувала міській владі за фінансову підтримку та керівництву ТзОВ «БРВ-Україна» за виділення ламінованих ДСП-плит для виготовлення дитячих меблів.

/Files/images/sonechko/IMG_4473.JPG

Педагогічний колектив та вихованці ДНЗ №7 підготували святковий захід, на який завітало «сонечко» та його «промінці». Вони подарували усім присутнім свій веселий сонячний таночок, а також вручили найменшим діткам яскраві «сонечка».

/Files/images/sonechko/IMG_4488.JPG

Після урочистого перерізання стрічки нова затишна група «Сонечко» гостинно прийняла своїх перших маленьких вихованців. Сподіваємося, що вони проведуть тут незабутні безтурботні роки свого життя, будуть вчитися дружити, співпереживати, допомагати один одному, щодня пізнавати щось цікаве та нове.

/Files/images/sonechko/VipTalisman4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi