Захист назв групи

2015-05-11

У ДНЗ №7 «Кобзарик» усі 11 груп мають свою неповторну назву, яка символічно переплітається з Україною, її символікою, оберегами.

У садку протягом багатьох років для старших дошкільників стало доброю традицією захищати назву своєї групи. І діти , і їх вихователі, і музичні керівники старанно готувалися.

5 травня вихованці групи «Казка» запросили усіх на чудове свято. Діти розповідали вірші, приказки,прислів’я про казки, грали різноманітні ігри, у яких глядачі брали активну участь. До дітей у гості завітали герої різних казок: Попелюшка, Дюймовочка та ін.. Родзинкою свята стала інсценізація казки на новий лад «Колобок іде до школи», де юні артисти намагалися донести глядачам, наскільки важливо ходити до школи, здобувати нові знання. Укінці свята ведуча підсумувала, що у казках добро завжди перемагає зло, побажала діткам якнайдовше бути у чарівному світі дитинства.

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3861.JPG

6 травня старші дошкільники з групи «Волинянка» подарували усім присутнім безліч пісень про наш рідний край, розповідали вірші про волинську мальовничу природу та красу. Дівчатка виконали ніжний та ліричний танець квіточок. Діти пригадали найвизначніші місця на Волині, зокрема озеро Світязь, древнє місто Луцьк, Володимир-Волинський. Глядачі підтримували артистів гучними оплесками та підспівували знайомі пісні. Дошкільнята зрозуміли, що наш край – найрідніший, мова – наймилозвучніша, а люди – щирі та привітні.

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3876.JPG

7 травня естафету перейняли діти з групи «Берізка». На свято завітала дівчинка-берізка, яка розповідала дошкільнятам, як потрібно берегти і любити природу. Діти співали пісні, декламували вірші,танцювали, грали різноманітні ігри. Усі присутні пригадали про правила поведінки у лісі( не можна ловити та стріляти у птахів, рвати квіти, нищити мурашники тощо) та зрозуміли, що потрібно жити в гармонії з природою, тоді всі будуть здорові та щасливі.

Щоб свята пройшли яскраво значну працю вклали вихователі Матвійчук А.П., Франчук Є.І., Кожуховська І.В., музичні керівники Скоп Л.П., Злотко Г.І., Приступа Л.Є.

До речі, про кожну групу складений вірш, своєрідний гімн групи. А поезія про берізку навіть була покладена на музику і стала піснею.

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3898.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi