• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар "Створення умов для формування здоров’язбережувального освітнього простору"

Семінар "Створення умов для формування здоров’язбережувального освітнього простору"

2015-04-29

29.04.2015 року на базі Нововолинського дошкільного навчального закладу №7 «Кобзарик» стартував обласний семінар для методистів, спеціалістів з дошкільної освіти районних (міських) управлінь (відділів) освіти на тему «Створення умов для формування здоров’язбережувального освітнього простору». Адміністрація, працівники садка, дошкільнята радо зустріли гостей, вручивши їм за українським звичаєм коровай.

/Files/images/semnar/VipTalisman93.jpg

Завідувач ДНЗ №7 Свириденко Ніна Михайлівна у своєму виступі, зазначила, що тема цього семінару є актуальною не тільки для діток, але й для всього людства. Розповіла, що фундамент здорового способу життя закладається ще змалку на заняттях з фізичного виховання, щоденній ранковій та коригуючій гімнастиці, на фізкультхвилинках, прогулянках тощо. Танцювально-рухова терапія застосовується на заняттях з хореографії.

/Files/images/semnar/VipTalisman92.jpg

/Files/images/semnar/VipTalisman91.jpg

/Files/images/semnar/VipTalisman90.jpg

А ще 29 квітня відзначався міжнародний день танцю. Наші дошкільнята старанно готувалися до цього свята і подарували усім присутнім патріотичну композицію «Квіткова Україна» ( автор і постановник хореограф Приступа Лілія Євгеніївна ). Виступ дітей запам’ятався яскравими костюмами, запальними танцями, милозвучною українською музикою. Діти тримали в руках жовті та блакитні стрічки, з яких утворили прапор України, а малята вручили гостям сувеніри.

/Files/images/semnar/VipTalisman94.jpg

/Files/images/semnar/VipTalisman95.jpg

/Files/images/semnar/VipTalisman96.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi