Прощавай садок дитячий!

2015-05-29

Стало доброю традицією в місті проводити випускні бали в школах. А ще в нас є найменші випускники – вихованці старших груп дошкільних навчальних закладів (їх у місті дев’ять). Для дошкільнят це – особливо хвилююче свято, адже скоро вони стануть першокласниками, а для батьків – відповідальний вибір навчального закладу.

Позаду чотири роки насправді безтурботного життя, як для дітей, так для їх батьків. Здавши малюків в садок, мама і тато були спокійні за них, адже вони доглянуті, нагодовані і це для більшості найголовніше. Але часто-густо навіть не здогадувалися, скільки душі і зусиль вкладали вихователі у їхніх дітей. А починали з азів: виховання навичок особистої гігієни та поводження під час прийому їжі, культури поведінки взагалі і в природі зокрема, навчання граючись, підготовка до школи тощо.

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3569.JPG

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3981.JPG

/Files/images/vipusk_2015/IMG_3574.JPG

У дошкільному навчальному закладі «Кобзарик» створений сприятливий соціально-психологічний клімат для гармонійного розвитку малят. З чотирьох років з дітьми працюють хореограф, вихователі профільного навчання з англійської мови, фізичного виховання, екології, образотворчого мистецтва, логопеди, психолог, музичні керівники. І всі ці чотири роки вони спільно з вихователями вікових груп, обслуговуючим персоналом вкладають душу в дітей, створюючи справді домашню атмосферу у групах, кабінетах і навіть коридорах. І все це для наших дошкільнят, адже тут вони проводять значну частину свого життя. А які чудові свята готують музичні керівники Злотко Г.І., Скоп Л.П. спільно з хореографом Приступою Л.Є. та вихователями. Назавжди нашим діткам запам’ятаються свята «День осені», новорічні ранки, «Посвята в кобзарята», особливо останні: захист назв груп «Казка», «Берізка», «Волинянка»… і неповторний випускний бал. Перший, але не останній у їхньому житті, адже у них багато цікавого ще попереду. Всі діти були як маленькі принци і принцеси. Чарувало все: виконання пісень, таночків і прості слова уст дітей, особливо подяки працівникам за роки, проведені в дошкільному навчальному закладі.

Попереду на дітей чекають шкільні парти, відкриваються тисячі доріг і стежинок, але хочеться вірити, що цей перший випускний бал у рідному садочку залишиться назавжди яскравим та незабутнім спомином у дитячих серцях.

/Files/images/vipusk_2015/IMG_4264.JPG

/Files/images/vipusk_2015/IMG_4278.JPG

/Files/images/vipusk_2015/IMG_4272.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi