«Казка в гості завітала»

2015-03-24

/Files/images/vnochok/IMG_3661.JPG

Казки сприяють пізнавальному розвитку дітей, виховують моральні почуття, впливають на уявлення особистості дитини, спрямовуючи розвиток бажань і вчинків малюка. Казки спираються на те найкраще, що вже є у кожної дитини. Казкотерапія – це не один окремий сеанс, а копітка робота з певною метою. Вони дають кожній людині, а особливо дитині дошкільного віку те, що необхідно: свободу думок, бажань, дій, почуттів. Казки допомагають дітям і дорослим подолати страхи, невпевненість, допомагають фантазувати, приймати нестандартні рішення та розуміти, що всього можна досягти, якщо є бажання.

/Files/images/vnochok/IMG_3725.JPG

Вихователь групи раннього віку №2 «Віночок» Міщук Жанна Миколаївна підготувала та провела заняття з елементами театралізації «Казка в гості завітала». Усі присутні із задоволенням помандрували у країну казок «Колобок», «Рукавичка», «Курочка Ряба».

/Files/images/vnochok/IMG_3669.JPG

Жанна Миколаївна використала різноманітні форми роботи з дітьми,розвивала дрібну моторику рук, активізовувала їх пізнавальну діяльність, залучала до індивідуальної роботи. Малюки успішно називали і порівнювали форму, величину і інші ознаки та якості предметів; знали кольори, геометричні фігури; показали ґрунтовні знання із сенсорики.

/Files/images/vnochok/IMG_3675.JPG

Родзинкою заняття стала театралізація казки «Курочка Ряба». Діти вдало та артистично зіграли Діда (Михайлик Бродюк), Бабу (Анічка Герасимчук ), Курочку (Валентинка Степасюк), Мишку(Маргаритка Білан), чим заслужили бурхливі оплески гостей.

/Files/images/vnochok/IMG_3697.JPG

/Files/images/vnochok/IMG_3700.JPG

На занятті панувала невимушена, доброзичлива атмосфера. Наприкінці заняття діти отримали солодкі подарунки.

/Files/images/vnochok/IMG_3709.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi