• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Від народознавства — до свідомого патріотизму

Від народознавства — до свідомого патріотизму

2015-03-18

У рамках творчого звіту «Я атестуюсь » у ДНЗ №7 було проведено серію занять.

Щоб виховати свідомого громадянина і патріота, треба з малечку прилучати дитину до культурно-історичних цінностей свого народу. Дошкільний вік є найсприятливішим для закладання будь-яких основ виховного процесу.

/Files/images/djereltse/IMG_3588.JPG

Вихователь середньої групи №2 «Джерельце» Галанець Наталія Анатоліївна підготувала та провела заняття «Українці ми маленькі», на якому були присутні завідувач, вихователь-методист і педагоги дошкільного навчального закладу №7.

/Files/images/djereltse/IMG_3634.JPGВихователь та дошкільнята були одягнені в український національний одяг. Діти говорили про свою батьківщину – Україну, називали державні та народні символи. На занятті Наталія Анатоліївна використала багато дидактичних ігор : «Яка наша Україна?», «Передай віночок», «Закінчи прислів’я », діти мали змогу переглянути на слайдах зображення столиці України – Києва, Карпат, Світязя, Чорного моря тощо. А ще діти власними руками виготовляли віночки і дарували їх гостям. Дошкільнята розповідали багато віршів про рідну землю, а вкінці заняття виконали пісню «Моя Україна».

/Files/images/djereltse/IMG_3601.JPG

/Files/images/djereltse/IMG_3602.JPG

Діти були активними, веселими, комунікабельними, на занятті панувала невимушена та святкова атмосфера. І дошкільнята, і дорослі отримали масу позитивних емоцій, зрозуміли, що наша Батьківщина – найрідніша, найкраща, найдорожча.

/Files/images/djereltse/IMG_3621.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi