«Осінні фантазії».

2014-11-08

Сіла осінь на порозі,

Довгі коси розплела,

Спілі яблука на возі

До бабусі привезла.

Вітром двері відчинила:

Дари з воза забирайте!

Павутинкою злетіла:

Через рік мене чекайте!

У ДНЗ №7 відбулася виставка чудових виробів із природного матеріалу «Осінні фантазії». Учасниками виставки стали родини вихованців дошкільного закладу, які мали змогу проявити творчість, креативність та оригінальність. Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Були представлені композиції із овочів та ягід, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, лісові галявинки, картини із листя та насіння, мультяшні герої. Діти в великою радістю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини. Виставка «Осінні фантазії» нікого не залишила байдужим, викликали живий і непідробний інтерес у дітей і дорослих. Ще б пак, адже звичайний гарбуз перетворився на автомобіль, скрипку, кошик для овочів, кукурудза – на родину, кабачок – на літака, цибулинки – на курчаток, соняшник - на їжачка, яблучка - на сороконіжку...

Створення виставки сприяло взаємозв’язку дошкільного навчального закладу та сім’ї і надало можливість батькам проявити небайдужість до життя дитячого садка, розкрити уяву, творчі здібності, креативність кожної родини та дитини.

Адміністрація ДНЗ № 7 висловлює щиру подяку всім, хто не лишився осторонь і проявив свою фантазію, винахідливість та майстерність у яскравих та оригінальних осінніх композиціях.

Найактивнішу участь у виставці взяли батьки та діти старшої групи № 2 "Берізка".

Молодці!!!))))

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi