Прощавай, садок дитячий!

2014-05-30

/Files/images/vipuskniy/IMG_2428.JPG

Весело всміхається травень. А у дошкільному навчальному закладі №7 радісно і сумно водночас, адже вихователі проводжають у самостійне шкільне життя своїх шістдесят випускників. Діти обох старших груп «Вербиченька» та «Колосок» прощалися з садочком, у якому провели чотири щасливі та безтурботні роки. Гарно прибрана зала, схвильовані гості, дівчатка і хлопчики у вишуканому вбранні – усе це створювало святкову та зворушливу атмосферу.

/Files/images/vipuskniy/DSCN2332.JPG

Діти співали про своє щасливе дитинство, про улюблених вихователів, які стали їм другими мамами, танцювали, грали цікаві ігри. Привітати майбутніх школярів прийшли найменші дітки, які подарували усім присутнім веселий таночок.

Відеофайл. Натисніть тут.

/Files/images/vipuskniy/IMG_2422.JPG

Не обійшлося на випускному балу без казкових героїв : до дошкільнят завітали Принц, Гномик, якому діти шепотіли свої найзаповітніші бажання, Лікар Айболить перевіряв, чи готові діти до навчання у школі.

/Files/images/vipuskniy/IMG_2436.JPG

Наприкінці свята виступила завідувач Свириденко Ніна Михайлівна, яка привітала випускників та їх батьків, побажала міцного здоров’я, терпіння, удачі та мирного неба. З уст батьків також прозвучало багато теплих та вдячних слів на адресу адміністрації закладу, вихователів Ярошук Ольги Володимирівни, Соловко Оксани Володимирівни, помічників вихователів Чорній Ніни Іванівни, Кучук Людмили Феодосіївни, всього персоналу дошкільного закладу, які піклувалися про дітей.

Окрасою свята стало масове підняття гелевих кульок із паперовими голубами миру, яких дошкільнята пустили у чисте блакитне небо. Окремі діти зі сльозами прощались зі своїм садочком. Можливо, це саме їх кульки ще довго майоріли різними кольорами на деревах навколо садка.

/Files/images/vipuskniy/DSCN2338.JPG

/Files/images/vipuskniy/DSCN2341.JPG

Попереду на дітей чекають шкільні парти, відкриваються тисячі доріг і стежинок, але хочеться вірити, що цей перший випускний бал у рідному садочку з дитячим сміхом, піснями, танцями , залишиться назавжди яскравим та незабутнім спомином у дитячих серцях.

Свято вдалося завдяки старанням музичних керівників Скоп Л.П., Злотко Г. І. та хореографа Приступи Л.Є.

А завідувач дошкільного навчального закладу Н.М. Свириденко свій черговий вірш присвятила теж їм, ВИПУСКНИКАМ.

Любі наші малюки,

Ви уже – випускники.

З садочка йдете в доросле життя,

Хай буде у вас все до пуття.

Оцінок хороших ми зичимо вам,

Міцного здоров’я вам і вашим батькам.

Хай мама сіяє і тато гордиться,

І ніжність до діток усім пригодиться.

А вихователь тяжко зітхає,

Кращих діток до школи проводжає.

Приходьте в садок, запрошуємо вас,

А ми порадіємо за вас повсякчас.

Тут по справжньому щасливі були діти всі.

І мами, і тати знали про це,

Радо в садок щодня вас вели.

Татусі й мамусі! Дідусі й бабусі!

Для вас і для них це були найкращі роки.

/Files/images/vipuskniy/IMG_2463.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 5408

Коментарi