З любов'ю в серці

2019-02-14

/Files/images/IMG_5388.JPG

У закладі дошкільної освіти №7 «Кобзарик» стартував творчий звіт «Я атестуюсь». Педагоги та батьки мали змогу переглянули заняття «З любов’ю в серці», яке підготувала і провела з дітьми-логопатами середніх та старших груп учитель-логопед Давидюк Лариса Романівна.

Усі присутні подорожували казками «Рукавичка», «Зайчикова хатка», «Колобок», допомагали Каю і Герді шукати шматочки загубленого ( зачарованого) серця. Під час заняття учитель-логопед використала різні види театру : театр рукавичок, ляльковий театр, театр Бі-ба-бо, драматизацію. Дошкільнята були активними, щирими, артистичними, змогли проявити свої творчі здібності. А наприкінці гості теж спробували себе в ролі артистів і чудово розіграли казку «Ріпка» за допомогою театру на касетонах.

На занятті панувала невимушена та святкова атмосфера, чому сприяли яскраві костюми, вдало підібрані декорації, театральні атрибути.

Педагоги відзначили, що різноманітність способів роботи з казкотерапією дає можливість усебічного розвитку особистості кожної дитини, розвиває вміння висловлювати свої думки, збагачує уяву, дає можливість відчути та передати емоції, корегує труднощі в розвитку комунікативної, емоційно-вольової й поведінкової сфер у дошкільників.

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi